Ucuz mal alabilmek için birbirlerini ezdiler

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Haziran 2010 17:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sakarya'da bir mağazanın kapatılan bir fabrikanın mallarını piyasaya göre üçte bir fiyatına satması izdihama sebep oldu.

Mobilya ve elektronik eşyalarının çok ucuza satıldığına duyanlar mağazanın bulunduğu Hacıoğlu Mahallesi Sakarbaba Caddesi'ne akın etti. Herkes bir anda mağazanın içerisine girmek istemesiyle büyük izdiham yaşandı. Çocuklarıyla gelen aileler zor anlar yaşadı. Beğendiği ucuz malı kucağında ve başının üzerinde taşıyanlar bir an önce ücretini verip mağazadan çıkmak istedi. Ancak giriş ve çıkışlar aynı kapılardan yapılması sebebiyle müşteriler zor anlar yaşadı. Zaman zaman görevlilerle müşteriler arasında gerginlik yaşandı.

Ömer Faruk Özkaya isimli müşteri ise 1 saat bekledikten sonra ancak mağazaya girebildiğini söyledi. Sehpa takımı ve bir ütü olan Özkaya, içeride büyük zorluklar çektiklerini belirterek, baygınlık geçirmek üzere olan kişiler gördüğünü anlattı. Fiyatların cok ucuz olduğunu ifade eden Özkaya, "Hanım istedi geldim. Bir ütü ve sehpa takımı aldım. İçerisi çok kalabalık olduğu için kendimi dışarıya attım. Aldığım ürünün parasını ödeyemeden dışarıya çıktım. Hırsız olarak görülmemek için Şimdi girip aldığım malların parasını ödeyeceğim." diye konuştu.

Mağaza sorumlusu Şahin Karasalar ise 68 TIR mal getirdiklerini belirterek mobilyadan, elektronik eşyalara varıncaya kadar her şeyin üçte bir fiyatına satıldığını söyledi.

Halkın büyük ilgi gösterdiğini ifade eden Karaaslan bazı ürünlerin fiyatını şöyle açıkladı: "Yatak odası takımı 590 TL, yemek odası takımı 390 TL, oturma grubu 490 TL, salon koltuk takımı 590 TL, ortepedik yatak 80 TL, elektrikli süpürge 119 TL, şok buharlı ütü 15 TL, dörtlü zigon sehpa takımı 19 TL, fiskos sehpa 5 TL, uyku seti 29 TL."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber