Ambulansı içindeki enişteleriyle birlikte kaçırdılar - Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 30 Temmuz 2010 15:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İSTANBUL'dan dün sabah kaçırıldığı ihbarı üzerine her yerde aranan ambulans, Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde polis ekibi tarafından yol kesilerek durdurulup yakalandı. Bir şirkete çalışan ambulansta bulunan sahibi 38 yaşındaki Şerif Babasız'ın kayınbiraderi 22 yaşındaki Hakkı Şaban Koca ve bacanağı 30 yaşındaki Hüseyin Tekgöz'ün ifadesi alındı. Ambulansı kaçırmadıklarını ileri süren şüpheliler, "Ailevi sorunları konuşup balık yiyip birkaç kadeh rakı içmek için Mudanya'ya gidiyorduk" dedi. Ambulansın sahibi ve sürücüsü Babasız'ın şikayetçi olmaması sonucu 2 şüpheli serbest bırakıldı.

İstanbul ve Bursa polisine hareketli saatler yaşatan olay, dün meydana geldi. Kendisine ait ambulansla özel bir şirkette çalışan 3 çocuk babası Şerif Babasız, dün sabah saatlerinde oğlunu almak için ayrı yaşadığı eşinin evine gitti. Ambulansla gittiği evde kayınbiraderi Hakkı Şaban Koca ve bacanağı Hüseyin Tekgöz ile karşılaşan Babasız, burada onlarla tartışmaya başladı. Tartışma uzayınca Koca ve Tekgöz, Babasız'a "Gel ailenin önünde tartışmayalım. Gidip biryerlerde konuşalım" dedi. Babasız ise "Benim konuşacak bir şeyim yok. Oğlumu alıp gideceğim" dedi. Bunun üzerine sinirlenen Koca ve Tekgöz, Babasız'ı zorla ambulansına bindirdi, ardından da bu araçla şehir dışına doğru yol almaya başladı.


Ambulans Eskihisar İskelesi'nden Topçular'a geçmek üzere araba vapuruna geçtiğinde bir fırsatını bulan Şerif Babasız, cep telefonuyla tandığı bir avukatı arayıp, "Ambulansımla beni kaçırdılar. Bursa'ya doğru götürüyorlar" dedi. Bunun üzerine avukat, İstanbul, Yalova ve Bursa'da polislere ihbarda bulundu. Plakası öğrenilen ambulansı polis Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde karayolunu trafiğe kestikten sonra durdurdu.

Araçtan indirilip elleri kelepçelenen Hakkı Şaban Koca ve Hüseyin Tekgöz, "Biz kimseyi kaçırmadık. Kaçırma diye birşey yok. Ailevi sorunları konuşup balık yiyip birkaç kadeh rakı içmek için Mudanya'ya gidiyorduk" dedi.

Polis aracına bindirilen ve doktor raporu almak için hastanaye götürülen 2 şüphelinin birbirlerine sigara ikram etmesi dikkat çekti. 2 şüpheli doktor kontrolünün ardından sevk edildikleri adliyede, ambulansın sahibi Şerif Babasız'ın da kendilerinden şikayetçi olmaktan vazgeçmesi üzerine savcının talimatıyla serbest bırakıldı. 3 kişi, aynı ambulansla hiç birşey olmamış gibi İstanbul'a döndü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber