Aynı okula giden 2 çocuk 2 gündür kayıp/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 21 Aralık 2010 16:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KAYSERİ'de evlerinden ayrılan ve 2 gündür dönmeyen İlköğretim okulu 7'nci sınıf öğrencisi Durdu Dağlı ve 8'nci sınıf öğrencisi Arif Barış her yerde aranıyor.

Şehit Mustafa Şimşek İlköğretim okuluna giden ve sürekli internet kafelere takıldıkları belirlenen iki öğrenci , 2 gün önce, görgü tanıklarının ifadesine göre Ziya Gökalp mahallesi Nilbahçesi sitesindeki evlerinden 'Parkta oyun oynamaya gidiyoruz' diyerek evlerinden ayrıldı. Anne Süheyla " Sen,sobanın yanından ayrılmaz, kat kat giyinirdin. Bu kış günü soğuklarda nerelerdesin?'' diye ağlarken, Kahramanmaraş'tan gelen babaanne Döndü Dağlı ise, ''Birşey yaptın da korkudan gelemiyorsan, kimse kızmayacak. Arkadaşların mı göndermiyor. Nerdesin bilmiyorum ama, dön yavrum'' diye ağladı. Kayıp çocuklardan Durdu Dağlı?nın ağabeyi Murat da, kardeşinin pazar günü parkta bir süre oynadıktan sonra internet kafeye gittiklerini ve bir daha kimsenin görmediğini anlattı. Murat Dağlı,

''Kardeşim derslerinde başarılıydı. Hatta ingilizce öğretmeninin '60 alırsan kebap ısmarlarım' demesi üzerine 61 almış ve öğretmeni de kebap ısmarlamıştı. Dersleri yüzünden kaçmış olacaklarını sanmıyorum'' diye konuştu. Amca Kadir Dağlı ise, çocukların üstünde hiç para olmadığını, bu nedenle uzağa gitmiş olacaklarını üşünmediklerini belirterek, ''Çevre illerdeki tüm akrabalarımızı aradık. Kahramanmaraş'taki yakınlarımıza haber gönderdik. Kayseri dışına çıkabildiklerini sanmıyoruz'' şeklinde konuştu.

POLİS NE DİYOR ?

Polis yetkilileri ise, iki ögrencinin sürekli internet kafelere gittiklerini, daha önce de evden kaçtıklarını ve Şehit Mustafa Şimşek İlkögretim Okulunda okumalarına karşın devamsız yaptıklarını belirterek" Her iki ögrenci sürekli birlikte park ve internet kafelerde birlikte dolaşan ve haylaz denilebilecek yapıdalar. Kaçırılmalarının söz konusu olduğunu sanmıyoruz. Başta, bu semtteki internet kafeler olmak üzere her yerde arıyoruz"dediler

TALAS'TA KAYBOLAN 3 ÇOCUKTAN HALA HABER YOK

Kayseri'de 2 yıl önce , Talas ilçesinde bayramın ikinci günü olan 21 Eylül'de şeker toplamak için çıktıktan sonra kaybolan şimdilerde 9 yaşında olan Dilruba Tekin ile ağabeyi 10 yaşındaki Ahmet Tuna Tekin ve komşularının çocukları 12 yaşındaki Türkan Ay, hala bulunamadı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber