Ordu Belediye Başkanı CHP'ye katılıyor

Kaynak : NTV
Haber Giriş : 20 Ocak 2011 15:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İki dönem DSP'den belediye başkanı seçilen Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun CHP'ye geçiyor. Seyit Torun'a Gürgentepe ve Bolaman ilçe belediye başkanları da eşlik edecek.

Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, iki dönem DSP'den belediye başkanı seçildi. Ancak CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun çağrısına kayıtsız kalmadı. Seçmenin de desteğiyle CHP'ye katılmaya karar verdi.

Torun, "Türkiye'nin siyaset hayatında güçbirliği yapmak için böyle bir karar verdik. Uzun süren bir değerlendirme yaptık. Halkla görüştük. Halktan ve genel merkezden baskı gelmesi durumunda milletvekili adaylığını değerlendireceğiz." diye konuştu.

Ordu Belediye Başkanı CHP'ye tek başına gitmiyor. Yine DSP'den seçilen Gürgentepe ve Bolaman Belediye Başkanları da Seyit Torun'a eşlik edecek.

Gürgentepe Belediye Başkanı Halis Baykara, "Zaten CHP'nin mutfağında, kültüründe büyüdük. Yuvaya dönmekten mutluyuz" derken, Bolaman Belediye Başkanı Sabri Serdaroğlu da, "Halkın isteği doğrultusunda hep beraber karar verdik, olumlu gelişmeler olacak. Basından izlediğimiz kadarıyla CHP'ye 30 ANAP il başkanı da katılmış. Çok iyi olacak diye umut ediyoruz" şeklinde konuştu.

Ordu, Gürgentepe ve Bolaman belediye başkanları 29 Ocak'ta CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Ordu ziyaretinde CHP'ye katılacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber