Samsun'da polis evine minübüs girdi/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 14 Şubat 2011 11:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

SAMSUN'da 52 yaşındaki Murat B. yönetimindeki un yüklü kamyonun freni boşalması sonucu park halindeki 3 araca çarptı. Kamyonun çarpığı minibüs, Polis Evi'nin kapısından içeri girdi. Kamyon ise Polis Evi yanındaki inşaatın duvarına çarparak durabildi. Kazada kamyon sürücüsü yaralanarak tedavi altına alındı.

Olay İlkadım İlçesi'nde bu sabah saat 08.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Murat B. yönetimindeki 55 HZ 600 plakalı kamyon yükü olan unu boşaltmak için Dr. Kamil Caddesi üzerinde bulunan Güvenç fırınının önüne geldi. Fırın önünde manevra yapmaya başlayan kamyonun bir anda freni boşalınca yokuş aşağı hareket etmeye başladı. Kamyon önce park halindeki 3 araca çarparak maddi hasar meydana getirdi.

Daha sonra Cumhuriyet caddesine hızla inen kamyon burada bulunan Polis Evi'nin önünde park halindeki bırakılan 55 A 182 pkalakı polis minibüsüne çarptı. Minibüs Polis Evi binasında bulunan Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü'nün kapısını kırarak içeriye girdi. Kamyon ise yanındaki inşaatın duvarına çarparak durabildi. Kazada hafif yaralanan kamyon sürücüsü Murat B., Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesine' kaldırıldı. Polisin kazayla ilgili başlattığı soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber