Bakan Yazıcı: Yarın basın toplantısı düzenleyebilirim

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 19 Mayıs 2011 13:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, ÖSYM'ye elektronik posta yollandığı iddiası ile ilgili olarak, konuyla ilgili daha fazla bilgi alması halinde yarın basın toplantısı düzenleyeceğini söyledi.

Yazıcı, seçim çalışmaları kapsamında Rize'de esnaf ziyaretinde bulundu, vatandaşlarla sohbet etti. Bakan Yazıcı, bir simitçinin yanından geçtiği sırada yanına gelen yaşlı kadına satın aldığı simitleri verdi ve torunlarına götürmesini söyledi. Yazıcı, yanında bulunan görevlilerden yaşlı kadına lokantada yemek yedirmelerini de istedi.

Bakan Yazıcı, ziyaretler sırasında sokaktaki bir mısır satıcısından kendisi ve yanındakiler için mısır aldı. Daha sonra bir büfeye giren Yazıcı, dondurma isteyen müşterilere külaha dondurma koyarak verdi.

Bakan Yazıcı, bir gazetecinin, ''ÖSYM'ye elektronik posta yollandığı iddiasına ilişkin soruşturmayı'' anımsatması üzerine, konuyla ilgili daha fazla bilgi alması halinde gerek olursa yarın basın toplantısı düzenleyeceğini söyledi.

Bir gazetecinin, ''gözaltına alınan kişinin sabıkası olduğu'' yönündeki sorusu üzerine ise Yazıcı, ''Onun doğru bir adam olmadığı belli. Ya dolandırıcıdır ya başka bir şeydir'' dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber