06/07/2011'den önemli gündem başlıkları/ Video

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Temmuz 2011 09:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la görüşecek. Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanı Gül ile görüşmesinin ardından yeni kabineyi açıklaması bekleniyor. (12.00/13.00)

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez ve Libya Ulusal Geçiş Konyesi Dışilişkiler Sorumlusu Mahmut Cibril'i kabul edecek. (14.30/16.00)

Başbakan Erdoğan, Libya Ulusal Geçiş Konyesi Dışilişkiler Sorumlusu Mahmut Cibril'i kabul edecek. ( 14.00)

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde şehit olan uzman çavuş Murat Özkozanoğlu'nun cenazesi Adana'da düzenlenecek törenin ardından memleketi Kozan ilçesinde toprağa verilecek. (12.45)

Hakkari'de terör saldırısı sonucu şehit olan Uzman Çavuş Yahya Karakaya, memleketi olan Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde öğle namazı sonrasında düzenlenecek törenle defnedilecek. (13.00)

Futbolda şike iddialarına yönelik yürütülen soruşturmaya ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

ÖSYM, sürücü belgesi olmayan memur adayının sınavını ?ehliyetle girdin' diye iptal etti

Öğrenci Yerleştirme ve Seçme Merkezi (ÖSYM) Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (KPSS) giren aday hakkında ilginç bir karar verdi. KPSS'ye giren Fatih Ciğci'nin sürücü belgesi olmamasına karşın, ÖSYM, Ciğci'ye ?sınava ehliyetle girdiğiniz için sınavınız iptal edilmiştir.? şeklinde yazı gönderdi. Hiç ehliyeti olmayan ÖSYM mağduru genç, kararın şokunu yaşıyor.

Sahte boşanmalar yakın takipte

SGK Erzurum İl Müdürü Hulusi Bumin, babalarının yetim maaşını almak için anlaşmalı boşanan çift sayısında artış yaşandığını söyledi. Bumin, Erzurum'da 70 tane anlaşmalı boşanma tespit ettiklerini ifade etti.

İzmir'de AB Rüzgarı Projesi açılış ve Avrupa Birliği'ne Uyum, Danışma ve Yönlendirme Kurulu toplantısı İzmir Valisi M. Cahit Kıraç'ın katılımıyla düzenlenecek. (10.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber