Vali Tapsız'dan 'köstebek' iddiasına cevap

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 04 Eylül 2011 16:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BURDUR Valisi Süleyman Tapsız, 2007-2010 yılları arasında İçişleri Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğü görevinde bulunduğu dönemde 'Deniz Feneri e.V.' soruşturmasına ilişkin aramayı haber verdiğine ilişkin iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Bazı gazetelerde 'Deniz Feneri e.V' soruşturması kapsamında 'Kanal 7' televizyonunda yapılacak aramanın, dönemin İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ın Özel Kalem Müdürü tarafından haber verildiği yönündeki iddiaları, Burdur Valisi Süleyman Tapsız bir açıklamayla yalanladı. Soruşturmanın başladığı dönemde İçişleri Özel Kalem Müdürü olduğunu kaydeden Vali Tapsız, şunları kaydetti:

"Bazı gazetelerde 'Deniz Feneri e.V' bağlantılı soruşturma kapsamında, bir televizyon kanalına polis tarafından yapılacak aramanın, kanal yöneticilerine dönemin İçişleri Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğü tarafından haber verildiği haberlerini üzülerek okudum. Söz konusu dönemde İçişleri Bakanlığı Özel Kalem Kalem Müdürü olarak görev yapmaktaydım. İddialar doğru değildir. Bu konuya ilişkin hiç kimse ile herhangi bir irtibatım ve telefon görüşmem kesinlikle olmamıştır."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber