Karabük'te hasta taşıyan ambulans devrildi: 5 yaralı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 04 Aralık 2011 14:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Karabük'te hasta taşıyan ambulansın devrilmesi sonucu 5 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Abdullah Balcı yönetimindeki 78 BM 028 plakalı 112 ambulans, Safranbolu ilçesi Ovacuma beldesindeki evinde baygınlık geçiren Mustafa Arslan'ı alarak Karabük Devlet Hastanesine döndüğü sırada, Karabük-Bartın karayolu Soğuksu mevkisinde, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu devrildi.

Kazada, sürücü Balcı ile Acil Tıp Teknisyenleri Emine Karakaş, Melek Duman, hasta Mustafa Arslan ve kimliği henüz belirlenemeyen hasta yakını yaralandı.

Yaralılar, olay yerine çağrılan başka bir ambulansla, Karabük Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Karabük İl Sağlık Müdürü Korkut Eren, kazanın duyulmasının ardından olay yerine gelerek, yaralıların durumu hakkında bilgi aldı.

Eren, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, sağlık ekibinin Ovacuma Beldesinden bir hastayı aldıktan sonra Karabük'e döndüğü sırada ambulansın devrildiğini öğrendiklerini belirterek, ''Yaralıların hepsinin sağlık durumları iyi. 112 ekiplerinin en büyük sıkıntılarından biride bu tip kazalardır. Çok sık karşılaşmasak ta Karabük'te geçmiş aylarda da buna benzer bir kaza olmuştu. Bu kazalar üzücü. Ama yaralıların ve hastanın sağlık durumlarının iyi olması sevindirici'' dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber