Memurlar.net'e, en iyi kamu portalı ödülü

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 20 Ocak 2012 08:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye'nin en önemli okullarından Aka Koleji ?İnternet Medyası Ödülleri?, 19 Ocak Perşembe günü Aka Koleji Bahçelievler Kampüsünde sahiplerine verildi. Memurlar.net, "En iyi Kamu Portalı" dalında birinciliğe layık görüldü.

'En İyi Gençlik Kanalı'nda ZTV, ödüle değer görülürken, ödülü ZTV kurucusu Demet Sabancı Çetindoğan aldı. 'En iyi haber radyosu' dalında NTVRadyo, 'En başarılı haftasonu programı' dalında da Oylum Talu ödüle layık görüldü.

'EN İYİ HABER SERVİSİ'
AKŞAM'ın İstihbarat Servisi de, İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından 'En İyi Gazete Haber Servisi' seçildi. Üniversitenin Avcılar Kampüsü'ndeki törende ödülü AKŞAM İstihbarat Servisi Müdürü Özkan Tamirak aldı. Tamirak'a ödülünü üniversitenin Rektörü Prof. Dr. Mesut Güner takdim etti.

Kabataş SHOW TV'yi seçti
SHOW TV, Kabataş Erkek Lisesi ve Kabataşlılar Derneği tarafından bu yıl 9'uncusu düzenlenen 'Yılın En İyileri' ödül töreninde 3 ödüle layık görüldü. Binlerce Kabataşlı'nın verdiği oylarla belirlenen ödüller sahiplerini buldu. Show Haber spikeri Ali Kırca 'En İyi Haber Spikeri' ödülünü alırken, Show Haber ise 'Yılın En İyi Ana Haber Programı' seçildi. Yapımcı Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu 'O Ses Türkiye' ise 'Yılın En İyi Yarışma Programı' ödülünü aldı.

 

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber