5 Mart 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Mart 2012 09:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

05 Mart 2012 Pazartesi

Bakanlar Kurulu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Başbakan akşam saatlerinde de partisinin merkez yürütme kurulu toplantısına başkanlık edecek. (11.00/17.00)

Türkiye Büyük Millet Meclisi ile Gazi Üniversitesi Rektörlüğü arasında eğitim ve araştırma faaliyetlerinde işbirliği protokolü imzalanacak. Gazi Üniversitesi'ndeki törene TBMM Başkanı Cemil Çiçek de katılacak. (10.30)

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, AK Parti Siirt milletvekilleri, Siirt Valisi, Siirt Belediye Başkanı ve kanaat önderlerinden oluşan heyeti kabul edecek. (10.00)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Türk Kızılayı Genel Merkezi'nde işitme engellilerin afet sonrasında etkin iletişim kurmasına yönelik işbirliği protokolü törenine katılacak. (11.00)

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Başkent AKM'deki 'Rize Günleri'nin kapanış programına katılacak. (14.00)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, sinema temsilcileri ile bakanlıkta bir araya gelecek. (10.00)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Irakiye Lideri İyad Allawi ile kahvaltıda bir arayla geliyor. (09.45)

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul'da düzenlenen 'İslam İşbirliği Teşkilatı Su Konularından Sorumlu Bakanlar Konferansı'nın açılışında konuşacak. (10.00)

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB), Türkiye Sermaye Piyasası Aracı Kuruluşları Birliği (TSPAKB), Vadeli İşlem Opsiyon Borsası AŞ (VOBAŞ), Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) ve Takasbank arasında ?Yatırımcı Seferberliği' adına işbirliği protokolü imzalanacak. (10.00)

RTÜK Başkanı Davut Dursun Çankırı'da, ''Görsel ve İşitsel Medya Politikaları'' konulu konferansta konuşacak. (13.30)

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde basın açıklaması yapılacak. (10.30)

Bursa'da TÜDEF; Yargıtay'ın kararına rağmen bankaların kredi kartı aidatlarını geri ödememesi ile ilgili bir basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

Rusya'da devlet başkanlığı seçimleri sonrası muhalif gruplar gösterilere başlıyor. Başkent Moskova ve diğer bölgelerde yaşanan gelişmeler takip ediliyor.

11. Çin Ulusal Halk Meclisi (ÇUHM) 5. toplantısı Pekin'de başladı. Çin Cumhurbaşkanı Hu Jintao ili birlikte birçok liderin katıldığı toplantıda Çin'in bu yılki büyüme hedefi yüzde 7,5 olarak belirlendi.

Suudi Arabistan'da yaşayan Somali toplumunu temsilen bir heyet Türkiye'nin Riyad Büyükelçisi Ahmet Muhtar Gün'ü makamında ziyaret etti.

SPOR

Spor Toto Süper Lig'de 29. hafta Sivasspor ? Galatasaray maçıyla tamamlanacak. (20.00)

Bank Asya 1. Lig'de 24. Haftanın son maçı Göztepe ? Akhisar Belediyespor arasında oynanacak. (20.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber