Bu ilana bir kişi bile başvurmadı

Hacettepe Üniversitesi 26 Şubat 2012 tarihinde, 3 sözleşmeli sağlık teknikeri alımı için ilana çıktı. İlan, memurlar.net'in ilan servisinde de yayımlandı. 35 bin kişi ilan metnini okudu. Ancak 12 Mart 2012 tarihi itibariyle Üniversiteden yapılan açıklamada, bir kişinin dahi başvurmadığı belirtildi. Devamı için başlığa tıklayınız.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 17 Mart 2012 19:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şan en çok ihtiyaç hissedilen sektörlerden birisi, sağlık sektörü....

Bu açığın uzun bir süre daha devam edeceğini tahmin ediyoruz.

İhtiyaç fazla, arz kısıtlı olunca, adaylar daha fazla seçim imkanına sahip oluyor.

Şu sıralarda, bir çok Üniversite sözleşmeli personel alımında deneyim şartını koşmaktadır.

Ancak, Türkiye'nin önde gelen en önemli Üniversitesi olan Hacettepe Üniversitesinin; "Acil Bakım Teknikerliği, Acil Yardım Teknikerliği, Ambulans ve Acil Bakım Teknikerliği, Paramedik, Ambulans ve Acil Bakım, Acil Yardım, İlk ve Acil Yardım önlisans programlarının birinden mezun olmak." şartını aradağı 3 kişilik sağlık teknikeri kadrosu için, bir kişi dahi başvurmamıştır.

Bu bilgiyi, sözleşmeli personel alımı yapan ama çok ağır şartlar isteyen Üniversite hastane birimi yetkililerinin dikkatine sunuyoruz.

İşte Üniversiteden yapılan açıklama

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin olarak 28 Haziran 2007 tarihli Resmi Gazete'de 26566 Sayı ile yayımlanan esasların Ek 2. Maddesi (b) bendinde belirtilen yönteme göre Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı'nda görevlendirmek üzere Kamu Personeli Seçme Sınavı (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle Sağlık Teknikeri Pozisyonu alımı için başvuru gerçekleşmemiştir. Bilgilerinize sunarız

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber