Cumhurbaşkanı Gül Twitter'dan yeni fotoğraflar paylaştı/ Video

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 09 Nisan 2012 09:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kocaeli'ne yaptığı ziyarete ilişkin bazı ayrıntıları Twitter'daki hesabından takipçileriyle paylaştı.

?Türkiye'nin en sanayileşmiş illerinden birisi? olarak nitelediği Kocaeli'ne 6-7 Nisan'da bir ziyaret gerçekleştirdiğini hatırlatan Gül, şehrin ileri gelenleriyle biraraya geldiği yemekte çok sayıda hayırsevere plaket verdiğini kaydetti. İstanbul dışında Anadolu'da bulunan Osmanlı Sarayı Kasr-ı Hümayun'u gezdiğini de ifade eden Gül, izlenimlerini ?Sultan Abdülaziz tarafından yaptırılmış, bugün bütün güzelliğiyle ayakta? sözleriyle ve fotoğraflarla paylaştı.

Gölcük'te Donanma Komutanlığı'na gittiğini ve Burak Reis Denizaltısı'nı gezdiğini anlatan Cumhurbaşkanı Gül, denizaltıya girerken ve periskopla dışarıyı izlerken çekilen fotoğraflarına da mesajlarında yer verdi. ?Denizaltını gezince denizcilerin küçük bir alanda günlerce denizin dibinde ne kadar zor şartlarda görev yaptıklarını gördüm? değerlendirmesinde bulunan Gül, modern silahlarla donatılmış Kemal Reis Firkateyni'ni de gezerek bilgi aldığını aktardı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber