14 Nisan 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Nisan 2012 09:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

14 Nisan 2012 Cumartesi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Darüşşafaka Cemiyeti'nin İstanbul TİM Maslak Show Center'da gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurulu'na katılacak. Mehmet Çebi'nin Ayasofya'daki ?Lisan-ı Hat ile Aşk-ı Nebi? Hilye-i Şerif Sergisi'ni ziyaret edecek. Erdoğan, Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık Haşimi ile WOW Otel'de görüşecek. Başbakan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılaçdaroğlu'yla Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen Kutlu Doğum Haftası Programı'na katılacak. (11.00/16.00/17.00/20.30)

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İstanbul'da Maltepe Belediyesi Altayçeşme Mahallesi Spor Kompleksi, gündüz bakımevi ve ek hizmet binasının açılışlarını yapacak. (15.00)

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bursa'da DAĞ-DER ile kahvaltı yapacak. Osmangazi ilçesinde AK Parti'ye 1000 kişinin katılımı sebebiyle düzenlenecek programa iştirak edecek. İlçe başkanlarıyla basına kapalı özel yemek yiyecek. Yıldırım Belediyesi tarafından yaptırılan Huzur Sarayı'nın açılışını gerçekleştirecek. Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Şükraniye Spor Tesisleri'nin açılış törenine katılacak. (09.30-16.00)

28 Şubat soruşturmasında gözaltına alınan zanlılarla ilgili gelişmeler takip ediliyor. Gözaltındaki bazı zanlıların adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde düzenlenecek il genel meclisi üyeleriyle değerlendirme toplantısına katılacak. (11.00)

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)'nde Yeni Teşvik Sistemi'ni oda ve borsa başkanlarına anlatacak. (09.30)

Hak-İş İl Temsilcileri Toplantısı, Ankara Crowne Plaza Otel'de başlayacak. Genel Başkan Mahmut Arslan'ın açılış konuşması ile başlayacak toplantıya, TBMM İdare Amiri, AK Parti Çorum Milletvekili ve Hak-İş Onursal Genel Başkanı Salim Uslu ile Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas da katılacak. (09.30)

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Hasan Fehmi Gökşen Spor Salonu'nda yapılacak AK Parti Çankırı İl Kongresi'ne katılacak. (13.00)

Genç Siviller'in organize ettiği Dr. Basma Kadmani'nin konuşmacı olarak katılacağı iki günlük konferans Bursa'da başlıyor. Cihan Haber Ajansı Genel Müdürü Abdülhamit Bilici'nin de konuşmacı olduğu konferansa bir çok ünlü gazeteci katılıyor. (10.30-19.00)

Düş Çizgisi 8. Uluslararası Tasarım Olimpiyatı'nda finale kalan projeler, Ankara'da Ankamall Alışveriş Merkezi'nde sergilenecek. (11.00)

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış Çanakkale'de çeşitli ziyaretlerde bulunacak. Bağış, AK Parti Çanakkale İl Kongresi'ne de katılacak. (11.30-15.30)

Konak Müftülüğü, Kutlu doğum haftası sebebiyle Konak meydanında gül dağıtacak. (10.00)

Suriye'deki gelişmeler takip ediliyor.

Rusya Milli Olimpiyat Genel Kurulu'na katılan Rusya Başbakanı Vladimir Putin, 2020'ye kadar halkın yüzde 40'ının düzenli spor yaparak sağlıklı kalabileceğini söyledi.

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin 5 daimi üyesi ile Almanya ve İran arasındaki nükleer görüşmeleri İstanbul'da başlıyor. Müzakereleri, İran Ulusal Yüksek Güvelik Konseyi Genel Sekreteri ve Nükleer Başmüzakereci Said Celili ve AB'nin Dış Politika Yüksek Temsilcisi Catherine Ashton yürütüyor.

SPOR

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nun ilk maçında Beşiktaş ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. (19.00)

Spor Toto Süper Final Avrupa Ligi Grubu'nun ilk maçında İstanbul Büyükşehir Belediye-Eskişehirspor karşı karşıya gelecek. (14.30)

Spor Toto Kupası maçında Kardemir Karabükspor ile Ankaragücü 1. hafta maçında karşı karşıya gelecek. (15.00)

TFF 1. Lig'in 30. hafta maçlarında Kayseri Erciyesspor - Göztepe, Bucaspor-Gaziantep Büyükşehir Belediye takımları karşı karşıya gelecek. (14.00/19.00)

Beko Basketbol Ligi'nde 28. hafta Fenerbahçe Ülker-Hacettepe Üniversitesi, Olin Edirne-Aliağa Petkim, Mersin Büyükşehir Belediye-Galatasaray Medical Park, Erdemir-Banvit, Pınar Karşıyaka-Antalya Büyükşehir Belediye karşılaşmalarıyla başlıyor. (15.00/17.00/17.30/18.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber