Sakarya'da zincirleme trafik kazası: 8 yaralı

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında tarım işçilerini taşıyan minibüs iki kamyonun arasında sıkıştı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Nisan 2012 16:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Toplam 6 aracın karıştığı zincirleme kazada 8 kişi yaralandı.

Adapazarı ilçesi D-100 karayolu üzeri Dörtyol Sanayi Çarşısı kavşağında meydana gelen 6 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 8 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre, İstanbul istikametine seyretmekte olan İsmet Ç. idaresindeki 54 PK 605 plakalı araç, aynı istikamette giden ve Melih Ö. idaresindeki 34 BU 4031 plakalı kamyona arkadan çarparken; iki aracın arkasından gelen 06 DK 3346 plakalı Memduh K. idaresindeki otomobil de arkadan İsmet Ç. idaresindeki otomobile vurdu. 3 aracın karıştığı kazanın hemen ardından, buradaki karışıklıktan kurtulmak isteyen 33 L 3611 plakalı Adem Ç. idaresindeki kamyon aniden fren yapınca içinde tarım işçileri bulunan ve Mustafa M.'nin kontrolündeki 54 DU 586 plakalı minibüs kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç bir anda dururken, arkalarından gelen Şemsi Ç. idaresindeki 33 AYY 03 plakalı tanker de minibüse arkadan çarparken tarım işçilerini taşıyan minibüs; tanker ve kamyon arasında sıkıştı.

Kamyon ve tanker arasında sıkışan minibüste bulunan tarım işçileri kaza sonrası kendi imkanlarıyla araçtan çıktı. Olay yerine kazaların hemen ardından çok sayıda ambulans sevk edildi.

Kazada 54 PK 605 plakalı otomobil ve 54 DU 586 plakalı tarım işçilerini taşıyan minibüste bulunan Gülcan Derin, Peknur Karaman, Songül Aslan, Memnune Çakır, Hüseyin Akar, Semiha Mercan, Gülcan Dere ve Ayhan Akar yaralandı. Yaralılar Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Adapazarı Toyotosa Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Polis kazayla ilgili inceleme başlatırken, D-100 karayolunda ulaşım bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.

Kazada çok sayıda kişinin yaralandığı minibüste bulunan tarım işçilerinin Adapazarı'ndan aldığı işçileri Bilecik'e götürdüğü öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber