Simav'a Sosyal Hizmet Merkezi ön görüşmesi

Kütahya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ruhi Çokan, Bakanlığın Simav'a yaşlı ve özürlü vatandaşların bakımının yanı sıra aile içi şiddete maruz kalan kadınların bakılabileceği "Sosyal Hizmet Binası" yaptırmayı planladığını bildirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Nisan 2012 22:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sosyal Hizmet Binasının yapımı için ön görüşmelerde bulunmak üzere Kaymakam Yüksel Ünal'ı makamında ziyaret eden Çokan, ilçeden Umutlu ayrıldığını kaydetti.

Sosyal Hizmet Binası için Kaymakam Yüksel Ünal'dan talep ettikleri 3 veya 5 dönüm civarındaki arsa konusunda olumlu yanıtlar almalarının kendilerini mutlu ettiğini dile getiren Çokan, "Kaymakamımızın bize olumlu yaklaşımını Bakanlığımıza ileteceğim. İnşallah bize verilecek arsaya 2-3 katlı Simav'a yakışır yeni bir Sosyal Hizmet Binası kazandırırız" dedi.

Kaymakam Ünal ile yaptıkları görüşmede ayrıca ilçeye jeotermal enerjiden yararlanmak kaydıyla Yaşlı Huzur Evi Rehabilitasyon merkezi kazandırma konusunda da görüş alışverişinde bulunduklarını ifade eden Çokan, "Şartlarda anlaşırsak Simav'a ayrıca Yaşlı Huzur Evi ve rehabilitasyon merkezi'de kazandırmak istiyoruz. Yurt dışından gelecek hastalar Simav'da yapılacak Rehabilitasyon merkezinde tedavi görecek. Bu sayede hem ilçenin hem de ülkemizin turizm açısından gelirinde önemli artışlar sağlanacağı kanaatindeyiz. Kaymakam Yüksel ile samimi bir ortamda gerçekleştirdiğimiz görüşmelerimizde bu konulara ağırlık verdik. Simav'dan Kütahya'ya büyük umutlarla dönüyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber