Mezitli Tesislerine alıcı çıkmıyor

Satılamayan tesisler bir kez daha ihaleye çıkarılacak

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Nisan 2012 13:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mersin merkez Mezitli ilçesindeki Mahalli İdareler Eğitim Birliği Tesisleri'ne yine alıcı çıkmadı. Daha önce birkaç kez ihaleye çıkarılan tesislerin satışı için son ihaleye katılan tek firma da düşük fiyat verince, tesislere yeniden ihale süreci göründü.

Mahalli İdareler Eğitim Birliği Meclis Toplantısı, Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nun başkanlığında gerçekleştirildi. Valilik Özel Kalem Toplantı Salonu'nda Adana, Niğde, Konya ve Mersin encümen üyelerinin katılımıyla yapılan toplantıda, bir önceki aya ait mizan görüşüldü.

Toplantıda, uzun süredir atıl kalan ve özellikle turizm yatırımı için satışı planlanan İçişleri Bakanlığı Mezitli Mahalli İdareler Eğitim Birliği Tesisleri'nin son durumu da ele alındı. Geçtiğimiz günlerde bir kez daha ihaleye çıkarılan tesislerle ilgili yapılan çalışmalar gözden geçirilirken, 36 bin 993 metrekare yüzölçümüne sahip tesisin ihale sürecine 1 firmanın katıldığı ve katılımcı firmanın belirlenen bedele uygun teklif vermemesi nedeniyle ihalenin iptal edildiği belirtildi. Toplantıda, tesislerin tekrar ihaleye çıkarılma koşulları görüşüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber