Çamlıhemşinli öğrenciler, huzurevini huzurlu buldu

Rize'nin Fındıklı ilçesindeki huzurevini ziyaret eden Çamlıhemşin Lisesi 9-A sınıfı ile 'Fen ve Teknoloji Kulübü' öğrencileri, ?Fındıklı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi?ni ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Mayıs 2012 13:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kurum yetkililerinden huzurevi hakkında bilgi alan öğrenciler, daha sonra yaşlı ve bakıma muhtaç kişilerin ellerini öperek hediyelerini takdim etti. Çamlıhemşin Lisesi öğrencileri yaşlı ve bakıma muhtaç kişilerle doyasıya sohbet ederek nasihatlerini dinledi.

Sohbet esnasında duygu yoğunluğu yaşandı. Öğrencilerin ziyaretlerinden son derece memnun duyduklarını ifade eden yaşlılar, ülke geleceğinin güvencesi olan gençler tarafından hatırlanmanın da kendileri için ayrı bir mutluluk kaynağı olduğunu belirtti. Fındıklı Huzurevi'nde kalan Bahattin Oğham (90) ise huzurevinde kalanların mutluluğu adına devletin her türlü imkanı seferber ettiğini, ancak sunulan bu imkanların bile sıcak bir aile ortamına denk olamadığını ifade etti.

Fındıklı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne yapılan ziyareti organize eden Çamlıhemşin Lisesi fizik öğretmeni Cihat Unsur, ziyaretlerinin her açıdan çok verimli geçtiğini belirtirken ziyaret sonrası izlenimlerini şöyle dile getirdi: "Öğrencilerimize gündelik yaşamla ilgili bir farkındalık oluşturmak ve ailenin önemini kavratmak amacıyla böyle bir ziyaret etkinliği düzenledik. Öğrencilerimiz, devletimizin insanlara, bilhassa yaşlı ve bakıma muhtaç kişilere sunduğu hizmeti yerinde görmüş oldular. Bununla birlikte aile gibi kutsal bir müessesenin bu denli imkanlar içerisinde bile özleminin çekildiğinin farkında oldular."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber