KASİAD kahvaltıları devam ediyor

Karaman Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) Başkanı Ahmet Kılınç, değişik sektörlerde çalışan üyelerinin biraraya gelip görüş alışverişinde bulunmalarının, sorunları sağlıklı tespit edip, çözüm yollarını ortaya koymaya vesile olduğunu söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Mayıs 2012 11:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KASİAD üyeleri, Karaman Defterdarı Necmettin Heper, Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Canbay ve Defterdarlık Gelir Müdürü Ahmet Çakmak ile kahvaltılı programda bir araya geldi.

Başkan Kılınç, derneğin faaliyete başladığı günden itibaren, il protokolü ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile düzenli olarak kahvaltılı programlar yaptıklarını belirterek, Karaman'ın değişik problemlerini masaya yatırdıklarını söyledi.

Kılınç, değişik sektörde çalışan üyelerinin de görüş alışverişinde bulunduğu etkinliklerin Karaman'ın gelişmesine, sorunları sağlıklı bir şekilde tespit edip, çözüm yollarını ortaya koymasına vesile olduğunu dile getirdi. Karaman Defterdarı Necmettin Heper, Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Canbay ve Defterdarlık Gelir Müdürü Ahmet Çakmak ile bir arada olmalarının, her anlamda değişik kazanımları olacağına dikkatleri çeken Kılınç, gerek resmi kurumların gerekse KASİAD gibi sivil toplum örgütlerinin bu tür programları daha sık yapmasının ekonomik potansiyeli olan bir Karaman için önemli olduğunu ifade etti.

Kılınç, KASİAD'ın yurt içi ve dışı gezilerine de ağırlık verdiğini ifade ederek, misafirlerine daha önce yapılan Çin, Senegal, Bosna Hersek ve Suriye gezileri ile ilgili izlenimlerini aktardı.

Defterdar Necmettin Heper de Karaman'ın Türkiye'de iyi bir konumda olduğunu belirterek, KASİAD'ın bu konuda aktif rol alarak önemli katkıda bulunduğunu söyledi. KASİAD'ın bağlı bulunduğu ANSİFED ve bağlı derneklerin hazırladığı '24 Soruda Yeni Ticaret Kanunu' adlı çalışmayı da değerli ve faydalı bulduğunu söyleyen Heper, derneğin idareci ve üyelerine teşekkür etti.

Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Canbay ve Defterdarlık Gelir Müdürü Ahmet Çakmak da böyle bir programda olmaktan dolayı memnuniyetlerini belirterek, Karaman'daki çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber