Hırsız, milletvekilinin oğlunun ayakkabılarını çaldı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bir siteye giren hırsız 10 dakikada 10 çift ayakkabıyı çalarak kayıplara karıştı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Mayıs 2012 22:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Güvenlik kamerasına yakalanan hırsızın, aynı sitede oturan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tekirdağ milletvekili Bülent Belen'in oğlunun da ayakkabılarını çaldığı belirlendi.

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında 3 Mayıs'ta oynanan Süper Final maçının başlaması ile birlikte Çorlu'da bir siteye gelen hırsız, bina kapısından girerek kayıt yapan güvenlik kamerasından yüzünü kaçırmaya çalıştı. Önce asansörü çağıran hırsız, sırtını kameraya dönerek asansörün gelmesini bekledi. Asansörle yukarı katlara çıkan hırsız, yaya olarak yaklaşık 4 dakika sonra aşağıya indi. Binaya girerken eli boş olan hırsız, dönüşte elindeki poşete ayakkabıları doldurarak dışarı çıktı. Apartman çıkışında ise hırsızın yüzünü net olarak gösteren kameraya yan gözle bakan hırsız, kameranın görüş açısından çıktı.

Hırsızın daha sonra ise site içerisindeki diğer apartmana girerek, aynı şekilde oradan da ayakkabı çaldığı belirlendi. Ayakkabısı çalınanlar arasında, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tekirdağ milletvekili Bülent Belen'in oğlunun olduğu da öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber