Vali Ata: Gaziantepspor için belirsizliğin ortadan kalkması lazım

Gaziantep Valisi Erdal Ata, Gaziantepspor'un içinde bulunduğu sürecin bir an önce tamamlanması ve belirsizliğin ortadan kalkması gerektiğini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Mayıs 2012 17:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vali Ata, ?Gaziantep'in içinde bulunduğu duruma hepimiz üzülüyoruz." dedi.

Biran önce bu işlerin çözülmesi gerektiğini belirten Vali Ata, "Çünkü önümüzdeki sezonun hazırlıklarının şimdiden başlaması lazım. Futbolcuların alacakları, teknik kadronun alacakları, borçları veya yeni transferler vesaire. Bunların hepsi gündeme gelir. O nedenle bir an önce bu belirsizliğin ortadan kalkması lazım.? diye konuştu.

Gaziantepspor'un lig tarihinde ilk resmi kupasını aldığını ifade eden Kulüp Asbaşkanı Ömer Çelik ise, bu kupa ile gurur duyduklarını kaydetti. Kupa ile AK Parti İl Başkanlığı'nı, Gaziantep Valisi'ni, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP İl Başkanı'nı ziyaret ederek kentle bütünleşmek istediklerini belirten Çelik, bu başarıyı kentte herkesin yaşaması gerektiğini kaydetti.

Asbaşkan Ömer Çelik ile birlikte 9 yöneticiden oluşan bir heyetle daha sonra Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey'i ziyaret eden Gaziantepspor yönetimi kurumlardan destek istedi. Yönetim, Vali Erdal Ata ile Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey'e ?27? numaralı birer forma hediye ederek kupa ile birer fotoğraf çektirdi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey ise, Gaziantepspor'un Spor Toto Kupası'nın Süper Lig Kupası kadar değerli olduğunu vurgulayarak, ?Ben bunu daha önce de söylemiştim. Ayrı şeyi tekrar ediyorum. İnancın zaferi. Futbolcu arkadaşları teknik ekibi ve yönetimi kutluyorum. İçlerinde bulundukları sıkıntılı duruma rağmen, seyirci dezavantajına rağmen Orduspor'u açık bir farkla yenerek kupanın sahibi oldular.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber