Boşanma öncesi velayet tartışmasında eşe 3 kurşun

Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde 37 yaşındaki Özgün Gedik, boşanma davası açtığı eşi 35 yaşındaki Melek Gedik'i, tek çocuklarının veleyatini kendisine vermeyi kabul etmemesi üzerine göğsünden tabanca ile yaraladı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 23 Mayıs 2012 14:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde 37 yaşındaki Özgün Gedik, boşanma davası açtığı eşi 35 yaşındaki Melek Gedik'i, tek çocuklarının veleyatini kendisine vermeyi kabul etmemesi üzerine göğsünden tabanca ile yaraladı. Daha sonra polise teslim olan Gedik gözaltına alındı.

Gemlik İlçesi'nde oturan ve bir televizyon kanalında program yapıcısı olarak çalışan Özgün Gedik'in, kendisi gibi ikinci evliliğini yaptığı eşi Melek Gedik, bir süre önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma davası açtı. Yarın yapılacak ilk duruşma öncesi çift bugün Mesudiye Mahallesi'ndeki evlerinde tek çocuklarının velayeti için tartıştı. İddiaya göre Özgün Gedik, çocuklarının velayetini kendisine vermeyi kabul etmeyen Melek Gedik'i, tabanca ile göğsünden 3 kurşunla vurdu.

DURUMU AĞIR

Ağır yaralanan genç kadın, silah sesini duyan komşularının haber vermesi sonucu gelen ambulansla önce Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesi'ne, ardından da Bursa Muradiye Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Olay yerinden kaçan ve Bursa girişinde polislere teslim olan Özgün Gedik suçunu kabul etti. Çocuğunun velayeti için elini kana bulandığını söyleyen Gedik, "Her şey bir anda oldu" dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber