Güven timleri şapkalı hırsızı hastanede suçüstü yakaladı

Fatih'te hasta ve hasta yakınlarını kandırarak cep telefonlarını alarak kaçan 41 yaşındaki Hayri A, güven timlerinin kovalamacası sonucu suçüstü yakalandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 26 Mayıs 2012 08:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Fatih'te hasta ve hasta yakınlarını kandırarak cep telefonlarını alarak kaçan 41 yaşındaki Hayri A, güven timlerinin kovalamacası sonucu suçüstü yakalandı. Mobese ve güvenlik kameralarına yakalanmamak için sürekli şapka taktığı ileri sürülen Hayri A'nın çeşitli suçlarından 50 ayrı sabıka kaydının bulunduğu belirtildi.

Güven Timleri, Fatih ve çevresindeki hastanelerde cep telefonu hırsızlığı olaylarının artması üzerine harekete geçti. Her hırsızlık olayının ardından mobese ve güvenlik kamera gürüntülerini inceleyen polis, sürekli şapkalı bir kişinin kaçtığını belirledi. Yüzü gürünmeyen şüpheli yakalamak için güven timleri, hastanelerde şapkalı şahısları takibe aldı. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde görev yapan güven timleri, bir kişinin şapkalı bir şahsın peşinden koştuğunu gördü. Bunun üzerine timler, yaptığı kovalamacada Hayri A'yı kıskıvrak yakalandı. Hayrı A'nın hasta yakınlarına, 'Hastam var. Cep telefonum sevristedeki odada kaldı. Cep telefonunuzu kullanabilirmiyim' diyeyek telefonları alıp kaçtığı ileri sürüldü. Çeşitli suçlardan 50 ayrı sabıka kaydı bulunan Hayri A. sorgulanmak üzere Fatih Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber