Keçiören, iskelesine kavuştu

Ankara Keçiören Belediyesi, Fatih Sultan Mehmet Parkı içerisinde bulunan açık alan akvaryumunu vatandaşların talepleri doğrultusunda kaldırarak yerine yeni Fatih İskelesi'ni inşa etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Haziran 2012 11:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Akvaryum ile ilgili anket yapan Keçiören Belediyesi, vatandaşların kaldırılmasını istemesi üzerine akvaryumun bulunduğu Fatih Sultan Mehmet Parkı ile birlikte Mestan Sokak ve Yavuz Sultan Selim Parkı'na yeni bir çehre kazandırdı. İki park ve bir sokağın bulunduğu alan bütün olarak yeniden revize edilerek vatandaşların hizmetine sunuldu.

Keçiören Belediyesi'nin yenilediği Yavuz Sultan Selim Parkı, Fatih Sultan Mehmet Parkı'ndaki Fatih İskelesi ve Mestan Sokak açılışı, törenle gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu açılış törenlerine Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Bülent Yağmur, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Akvaryumun kaldırılması ve parklar ile sokağın yenilenmesi nedeniyle vatandaşlar Başkan Mustafa Ak'a teşekkür etti.

Törende bir konuşma yapan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, parkları ve sokağı vatandaşların taleplerine göre yenilediklerini belirterek çalışma ile Yavuz Sultan Selim Parkı, Fatih Sultan Mehmet Parkı ve Mestan Sokağın bir bütün haline geldiğini belirtti.

Yenileme çalışmalarında engelli vatandaşları ve çocukları da unutmadıklarını belirten Başkan Mustafa Ak, "Bu çalışmaları yaparken çocuklarımızı unutmadık. Oyun gruplarını yenileyerek ve kapasitesini arttırarak hizmete sunduk. Engelli kardeşlerimizi de unutmadık. Bu yapmış olduğumuz alanın tamamı engelsiz alandır. Hem parkın giriş ve çıkışları hem de sokağın içerisi engelsizdir. Sadece fiziki değil görme engelliler için de işaret yollarının yapıldığı bir yer oldu." şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber