Sincan Belediye Başkanı Tuna, hemşehri dernekleri ziyaretlerini sürdürüyor

Ankara Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, hemşehri dernekleri ziyaretlerini sürdürüyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Haziran 2012 18:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, beraberindeki heyet ile birlikte bu kez de; Kırşehirliler Derneği, Kırıkkaleliler Derneği, Gümüşhaneliler Derneği ve Ayaş- Bayatlılar Derneğini ziyarette bulundu.

Başkan Tuna, ?Bu kenti herkesle birlikte yönetiyoruz. Bu nedenle halkımızla yaptığımız istişarelere çok önem veriyoruz ve sorunları çözümü için çalışıyoruz.? dedi. Ziyarette Başkan Tuna, park yapımı, asfalt, Lale Meydanı yenilenmesi, kentsel dönüşüm projeleri gibi bir çok konuda bilgi vererek, 3 yılda Sincan'da nelerin değiştiğini ve nelerin değişeceğini anlattı.

Dernek yönetimleri ise cenaze işlemlerinden ve sosyal faaliyetlerde kullanılması için salon tedarikine kadar birçok konuda Sincan Belediyesi'nin desteğini istedi. Başkan Tuna'nın kendileri ile fikir alışverişinde bulunmasından memnun olduklarını belirtti.

Başkan Tuna da ?Yardım edebileceğimiz her konuda imkanlar ölçüsünde Sincan'da yaşayan bütün kardeşlerimizin yanında olacağız. Hem ziyaret hem istişare ve hatırınızı sormak anlamına gelen bu ve benzeri çalışmalarımız periyodik aralıklarla devam edecek. Biz bu şehri hep beraber yönetiyoruz.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber