Kemer'de renkli açılış

Burdur'un Kemer ilçesinde yapılan kapalı halı saha, kapalı pazar yeri ve internet evinin açılışı renkli görüntülere sahne oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Haziran 2012 20:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mehter takımının çaldığı marşlarla başlayan açılış, konuşmalarla devam etti.

Kapalı pazaryerinin, çok amaçlı kullanılabileceğini anlatan Kemer Belediye Başkanı Durmuş Erdem, ilçedeki düğünler için açık düğün salonu, gençler için voleybol sahası haline geldiğini söyledi. İnsanın değerinin, arkada bıraktığı eserlerle ölçüldüğünü anlatan Burdur AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik, ?Burada açacağımız eserlerle ilerde arkamıza baktığımızda sevinç duyacağız. Yatırımlarımız ülkemizin her yerinde devam edecektir.? dedi.

Dünyanın, küreselleşerek gelişmeye devam ettiğini anlatan Burdur Valisi Süleyman Tapsız ise küçük bir ilçe olan Kemer'in de bu değişime ayak uydurduğunu aktardı.

Konuşmaların ardından açılışa geçildi. Kapalı pazaryeri, kapalı halı saha ve internet evinin açılışı yapıldı. Halı saha açılışında Vali Tapsız, Başsavcı Ali Nevzat Açık Göz'e şut çekti. Gol atamayan Vali, kaleye geçti. Valiye gol atan 3 yaşındaki İhsan Selim Özçelik ise gol sevinci yaşadı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber