Inna: Türk insanını çok samimi ve güleryüzlü buldum

51. Uluslararası Bursa Festivali kapsamında bu akşam Bursa'da konser verecek olan dünyaca ünlü şarkıcı Inna, Türk insanını çok samimi ve güleryüzlü bulduğunu söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Temmuz 2012 18:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hilton Otel'de düzenlenen basın toplantısında kendisiyle ilgili merak edilen soruları yanıtlayan Inna, Bursa'ya ilk kez geldiğini ve kenti yeterince gezme fırsatı olmamasına rağmen, insanları çok samimi ve güleryüzlü bulduğunu söyledi. Bursa'da sadece kısa bir alışveriş turuna çıktığını anlatan Inna, "Bursa'ya gelmekten dolayı çok mutluyum? diyerek gelecek yıllarda da Bursa'da konser vermeye geleceğinin sözünü şimdiden verdi.

Ülkesi Romanya dışında ilk konserini Türkiye'de verdiğini hatırlatan Inna, ?Türkiye'yi gerçekten çok seviyorum. Burada birçok yerde konserler verdim. Türkiye'yi tamamen gezmiş gibiyim. Bu ülkeyi çok seviyorum. Sosyal medyada da Türkiye'den çok takipçimin olduğunu biliyorum? dedi.

Yeni hazırladığı 3. albümünü kısa süre sonra hayranlarıyla buluşturacağını müjdeleyen Inna, Bursa konserinde bol bol müzik ve eğlencenin yanı sıra sürpriz şarkılar da seslendirebileceğini belirtti.

"TARKAN'I BİLİYORUM"

Türk sanatçıları dinlediğini belirten Inna, "Türk müziğini seviyorum. Tarkan'ı biliyorum. Manga ile de Berlin'deki MTV müzik ödüllerinde tanıştım. Türk müziğine yakınım, dinliyorum." dedi. Inna, ileride ünlü sanatçılarla düet yapabileceğini de belirterek, hayranlarını yeni sürprizlerin beklediğini kaydetti.

Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Danışmanı ve Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) Genel Sekreteri Ahmet Erdönmez de toplantıda, Inna'yı Bursa'da ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade etti.

Inna, bu akşam saat 21.15'te Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda Bursa'da hayranlarıyla bir araya gelecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber