Eyüp'te toplu sünnet şöleni

Eyüp Belediyesi, ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını ücretsiz sünnet ettirerek bir şenlik organize etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Temmuz 2012 14:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eyüp Belediyesi'nin, her yıl geleneksel olarak düzenlediği ücretsiz toplu sünnet şölenine bu yıl yaklaşık 562 çocuk katıldı.

Eyüp Belediyesi'nin düzenlediği organizasyonda, sünnet olacak çocuklar özel kıyafetleri ile birilikte Eyüp Sultan Meydanı'nda bir araya geldi. Meydanı şenlik alanına çeviren çocuklar Eyüp Belediyesi Mehter Takımı'nın müzikleri ile coştu. Minikler, küçük asalarıyla Mehter Takımı'nın marşlarına eşlik etti.

Eyüp Belediyesi'nin geleneksel Sünnet Şenliği'ne, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Eyüp İlçe Müftüsü Dr. Muammer Ayan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, yüzlerce çocuğun ve ailelerinin katıldığı şenlikte yaptığı konuşmada, ?Çocuklarımızı Eyüp Sultan'dan dualarla uğurlayacağız. Etkinlik alanımızda minikler animasyon gösterileri, palyaçolar, akrobatlar, müzik gruplarıyla eğlenecek ve İstanbul'un muhteşem manzaraları eşliğinde şölenin tadını çıkaracaklar." dedi.

Eyüp İlçe Müftüsü Dr. Muammer Ayan'ın okuduğu duaların andından Eyüplü sünnet olacak minikler aileleriyle birlikte Başkan İsmail Kavuncu ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Sünnet çocukları daha sonra Eyüp Belediyesi etkinlik alanında düzenlen konsere katıldı. Minikler sanatçı Rafet El Roman'ın şarkılarına bir yandan eşlik etti bir yandan da etkinlik alanında yer alan mini lunaparkta doyası eğlendiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber