Malatya'nın şampiyonları yine Hügem Dershaneleri'nden çıktı

Malatya Hügem Dershaneleri, 2012-Lisans Yerleştirme Sınav (LYS) sonuçlarına göre MF ve dil puan türlerinde Malatya il birincilerini çıkardı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Temmuz 2012 17:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hügem Dershaneleri Genel Müdürü Ergün Anıl, üniversite adaylarının merakla beklediği LYS sonuçlarının açıklandığını belirtti. Dershane olarak YGS'de olduğu gibi bu sınavda da Türkiye dereceleri ve il birincilikleri elde ettiklerini anlatan Anıl, ?Bu sonuçlar bir kez daha göstermiştir ki; kendini eğitime adamış, genç, fedakâr, çalışkan, YGS-LYS ve SBS için müstakil öğretmen kadrosu, öğrenciye bire bir rehberlik hizmetini veren danışmanlık sistemi, her öğrencinin seviyesine uygun ortamda ders görme imkânı hep başarıya taşımaktadır. Bu başarılarını daha da artırmak ve halkımızın büyük talebini karşılamak için çalışmalarımız devam edecektir.? dedi.

LYS sonuçlarına göre başarıla olan öğrencileri açıklayan Anıl, ?Ayşe Merve Güngör'ün MF?1 puan türünde Türkiye 17'incisi, 2 farklı MF puan türünde de Malatya birincisi olmuştur. Celal Taçyıldız isimli öğrencimiz ise MF-1'de Türkiye 92'incisi, dört farklı MF puan türünde de Malatya 2'incisi oldu. Tuğçe Arslan isimli öğrencimiz ise EK-Y-DİL 1 puan türünde Türkiye 18'incisi, Malatya 1'incisi olmuştur. Başarılı öğrencilerimizi tebrik ediyorum.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber