Çakmak: Konutta arz-talep dengesi bozuldu, inşaatçılar sıkıntılı

Kahramanmaraş Lider İşadamları Derneği (KALİDA) İnşaat Komisyonu Başkanı İbrahim Çakmak, konut yapımında arz talep dengesinin bozulduğunu ve sektörün aktörlerinin sıkıntı içinde olduğunu belirtti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Temmuz 2012 20:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İbrahim Çakmak, KALİDA Genel Sekreteri Mahir Keçe, İnşaat Komisyonu üyeleri Durmuş Karcıoğlu, Şahin Avşaroğlu ve Fatih Zabun ile Kahramanmaraş Vergi Dairesi Başkanı Kemal Şeker'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Çakmak, Kahramanmaraş'ta inşaat sektörünün sorunlarının arttığını söyledi. Konut yapımında arz talep dengesinin bozulduğunu vurgulayan Çakmak sektörün aktörlerinin de sıkıntı içinde olduğunu vurguladı. Sorunların bir an önce konuşularak çözümlenmesini ve ilgili kurumların da destek vermesini arzu ettiklerini belirten Çakmak, ?Birçok kişinin çalıştığı inşaat sektörünün yavaşlaması ve durması sosyal rahatsızlıklara sebep olabilir.? dedi.

Vergi Dairesi Başkanı Kemal Şeker ise ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade etti. Kurum olarak mükelleflerin daima yanında olmaya çalıştıklarını belirten Şeker, ?Mükelleflerimize yardımcı olmak için gayret gösteriyoruz. Sıkıntılarını paylaşıp değerlendirmeler yapıyoruz. Sivil toplum kuruluşlarımızla sektörle ilgili konular hakkında birlikte çalışmalar yapabiliriz. İnşaat sektörünün öncülerinden bu teklifin gelmesi bizi memnun eder." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber