Başkan Gümrükçüoğlu: Kanuni Bulvarı ihalesi 28 Ağustos'ta tamamlanacak

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, daha önce bin 200 metrelik kısmı ihale edilen ve yapımı süre Kanuni Bulvarı'nın kalan kısmının tamamının ihalesinin de 28 Ağustos'ta yapılacağını söyledi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Temmuz 2012 13:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, yolun Karayolları tarafından yapılacağını ifade ederek, ?Söz verdiğimiz gibi ne dediysek bir bir gerçekleştiriyoruz. Tüm Trabzonumuzla sevinçli bir haberi paylaşmak istiyorum. 800 milyon maliyeti ve 19,5 kilometre mesafesi ile Trabzon'u doğu ve batı kuşaklamasıyla geçip şehrin gerdanlığı olan ve kentin güneye açılmasının en önemli adımı sayılan Kanuni Bulvarı projesinin tamamının ihalesi 28 Ağustos 2012 tarihinde Karayolları tarafından gerçekleştirilecek.? dedi.

Kanuni Bulvarı'nın ihalesinin ardından 6 yıl içerisinde tamamlanacağını kaydeden Gümrükçüoğlu, ?2018?2019 'da bu yolun kullanımı halkımızın hizmetine sunulacaktır. Bu güne kadar bu konuda gayret gösteren tüm siyasilerimizi, tüm teknik çalışmalarıyla katkıda bulunan mühendisleri ve destek vermiş olan Trabzon halkını yürekten kutluyorum. Kanuni Bulvarı, kabuğunu kıran bir dünya kenti olma yolunda büyüyen Trabzon'a hayırlı olsun.? ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber