Adana'da 3 zabıta memuru darp edildi

Kaldırım işgaliyle mücadele eden Büyükşehir Belediyesine bağlı zabıta ekipleri saldırıya uğradı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Temmuz 2012 11:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre, olay Vakıflar Sarayı önünde saat 17.30 sıralarında meydana geldi. Kaldırımı işgal eden ve görsel çirkinliğe neden olan tablacılarla mücadelesini sürdüren Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, uygulama sırasında bazı şahısların saldırısına uğradı. Taş ve kesici aletle yaralanan zabıta memurları Önder Çelikkanat, Gökhan Kömürcü ile Erşat Cankoca, diğer memurlar tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olaydan sonra kaçan saldırgınlar, şikayet üzerine polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

?SALDIRILAR BİZİ YILDIRMAYACAK?

Konuyla ilgili soruşturma sürerken açıklama yapan Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Tarık Öncel, ?Saldırılar bizi yıldırmayacak? dedi.

Görev başında tablacıların saldırısına uğrayan ve darp edilen memurların sağlık durumunun iyiye gittiğini söyleyen Tarık Öncel, ?Zaman zaman saldırı ve direnişle karşılaşıyoruz. Ancak, ilk kez 3 memur arkadaşımız darp sonucu ciddi şekilde yaralanmıştır. Zabıta Daire Başkanlığı olarak sorumluluk alanlarımızdaki kaldırımları tablacıdan temizlemeye kararlıyız? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber