Cezaevindeki babalarını ziyaret için yola çıkan aile feci kazada can verdi

Sinop'un Boyabat ilçesinde freni boşalan TIR'dan otomobilin üzerine 40 tonluk kepçenin düşmesi sonucu hayatını kaybeden aynı aileden 7 kişinin, Sinop'ta Cezaevi'nde bulunan babalarını ziyaret etmek için yola çıktıkları öğrenildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Ağustos 2012 21:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Feci kaza, sabah saatlerinde Boyabat-Sinop karayolunun 16. kilometresi Akçakese mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ayancık'tan İstanbul'a gittiği öğrenilen Fadıl A. yönetiminde üzerinde kepçe taşıyan 34 DJ 5146 plakalı TIR freni boşalması sonucu kontrolden çıktı. Bu sırada TIR kasasında bulunan 40 tonluk kepçe karşı yönden gelen ve Durağan'dan Sinop'a seyir halinde olan Orhan Kemal Yayla (26) yönetimindeki otomobilin üzerine düştü. Kazada otomobil sürücüsü Kemal Yayla ile otomobilde bulunan aynı aileden Derya Yayla (21), Elmas Yayla (47), Nilüfer Tekiner (29), Tuğçe Tekiner (8), Yağmur Türkmen (3), Tülay Türkmen (23) olay yerinde hayatını kaybetti. Hurdaya dönen otomobilin içerisindeki cesetler Sinop İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne bağlı arama kurtarma ekipleri tarafından güçlükle çıkartıldı. Kaza sonrası TIR sürücüsü polis tarafından gözaltına alınmasının ardından jandarmaya teslim edildi.

Bu arada Durağan ilçesinde ikamet ettiği öğrenilen ailenin sabah saatlerinde Sinop E Tipi Cezaevi'nde yatan babaları Cemal Yayla'yı ziyaret etmek için yola çıktıkları öğrenildi. Baba Cemal Yayla'nın da yaklaşık 10 yıl önce öz ağabeyini bir anlaşmazlık nedeniyle öldürdüğü ve 10 yıldır cezaevinde olduğu öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber