Sivas Ticaret Borsası, ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzattı

Sivas Ticaret Borsası, ihtiyaç sahibi ailelere verilmek üzere Gıda Bankası'na yardım paketi bağışında bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Ağustos 2012 16:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) ile Sivas Ticaret Borsası organizasyonunda hazırlanan, 30 bin lira değerindeki 700 paket gıda maddesi, ilçelerde dar gelirli ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere yetkililere verilirken 200 paketi ise Gıda Bankası'na teslim edildi.

TOBB Vergi Komisyonu Başkanı ve Sivas Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelere az da olsa katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek, "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin, katkılarıyla her yıl düzenli olarak yapmış olduğumuz sosyal yardımları, artırarak sürdürmekteyiz. Muhtelif temel gıda maddelerinden oluşan yardım paketlerinin 300 adedini meclis üyeleri ile birlikte dağıttık. 400 adedi Hafik, Zara, Suşehri, Ulaş, Altınyayla, Gürün, Kangal, Şarkışla, Gemerek ve Yıldızeli Belediye Başkanlarımız aracılığı ile ilçelerimizdeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. 200 adedi ise Sivas Belediyesi bünyesindeki Hayat Ağacı Derneği aracılığıyla Sivas'taki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır." şeklinde konuştu.

Sosyal sorumluluk bilinci içerisinde gerçekleştirilen yardımlarla İhtiyaç sahibi ailelerin sadece Ramazan'da değil, her zaman hatırlanması gerektiğini belirten Başkan Hastaoğlu, okulların açıldığı zaman ihtiyaç sahibi öğrencilere yaklaşık 25-30 bin lira değerinde kırtasiye yardımında bulunacaklarını sözlerine ekledi.

Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Avcı ise Gıda Bankası'nın bir market şeklinde yardım faaliyetlerini devam ettirdiğini ve gerçek ihtiyaç sahibi insanlara yardımların yapıldığını belirterek, ihtiyaç sahiplerine sağladıkları desteklerden dolayı Başkan Hastaoğlu ve Ticaret Borsası Yönetimi'ne teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber