Bakan Çelik, kaçırılan askerin ailesini ziyaret etti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, geçtiğimiz günlerde birliklerine teslim olmak üzere Şanlıurfa'dan yola çıktıktan sonra Diyarbakır-Bingöl arasında terör örgütü PKK tarafından kaçırılan askerlerden Reşat Çeçan'ın ailesini ziyaret etti

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Ağustos 2012 17:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aileyi teselli eden Çelik, ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Çeşitli temel atma törenleri ve incelemelerde bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelen Bakan Faruk Çelik, kentteki temaslarını sürdürüyor. Özel idare tarafından yapımına başlanacak olan birkaç tesisin temel atma törenine katılan Bakan Çelik, geçtiğimiz günlerde Lice yakınlarında terör örgütünce kaçırılan asker Reşat Çeçan'ın ailesine teselli ziyaretinde bulundu. Kısa görüşmenin ardından basın mensupları dışarı çıkarıldı. Görüntü almasına izin verilmeyen görüşmede Bakan Çelik, çıkışta bir açıklama yaptı. Çelik, ? İftar programı vesilesiyle Cemal Bey ile görüşme imkanımız oldu. Evde ailenin tüm fertleriyle görüştük. Kendilerine geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Devlet bu 3 askerimiz ile ilgili gerekli çalışmaları yapıyor. Sayın Valim, Sayın Emniyet Müdürümüz, Diyarbakır Valiliğimiz ile sürekli irtibat halindeler. İnşallah İçişleri Bakanlığımız ve diğer yetkililerle görüşüp, konuyu takip edip, sağ salim İnşallah askerimizin evine dönmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.? dedi.

Bu arada kaçırılan askerin annesi Fatma Çeçan'ın sık sık fenalık geçirdiği belirtildi. Acılı annenin kaç gündür yataklara düştüğü kaydedildi. Acılı annenin başını bağlayıp ziyaret sırasında doğrulamaması dikkat çekti.

Acılı baba daha önce basın mensupları aracılığı ile yetkililerin ilgisiz kaldığını belirtmiş, buna rağmen arayıp soran olmamıştı. Acılı baba Cemal Çeçan, ardından Faruk Çelik'in de aralarında ulunduğu 3 bakanın katıldığı bir iftar programında bakanlara sitem etmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber