15 yaşındaki oğlundan 19 gündür haber alamıyor

Adana'da işe gitmek için evden ayrılan 15 yaşındaki Kemal Şen'den ailesi 19 gündür haber alamıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ağustos 2012 10:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi, Yurt Mahallesi'nde oturan ve seyyar satıcılık yapan Hüseyin Şen (44), ilköğretimi bitiren oğlu Kemal Şen'i (15) bir oto tamircisine çırak olarak verdi. Kemal Şen, bir süre sonra tamirhanede kötü muamele gördüğünü ileri sürerek işten çıkmak istedi. Babasına haftalığını alıp bir daha işe gitmeyeceğini söyleyen Kemal Şen, 28 Temmuz Cumartesi günü tamirhaneye gitti. Baba Hüseyin Şen'de aynı gün oğlunun çalıştığı yeri görmek için akşam üzeri tamirhaneye gitti ancak çocuğunun işe gelmediğini öğrendi. Tamirhanede bulunanlar Şen'e, "Senin çocuk öğleden sonra istasyona gitti bir daha dönmedi" dedi.

Bunun üzerine baba Adana Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne başvurdu. Kendisi de çocuğunun fotoğraflarını kentin çeşitli yerlerinde asarak çocuğunu aramaya başladı.

Oğlundan 19 gündür haber alamayan baba Hüseyin Şen, oğlunun çalıştığı yerden kaybolduğunun sorumlularının patronları olduğunu belirterek, "Oğlum 20 gündür kayıp, başvurmadığım kapı, aramadığım yer kalmadı. Ancak bir türlü bulamadım. Oğlumun hayatından endişe ediyorum. O benden habersiz hiçbir yere gitmezdi. Ben onun kaçırılmış olabileceğini düşünüyorum. Annesinden 9 yıl önce ayrıldım ben iki çocuğuma hem annelik hem babalık yaptım. Ne olur oğlumu bulsunlar. Bana yardım etsinler" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber