Yaz Kur'an kursunda ödül zamanı

Yaz ayı boyunca camilerde duyulan çocuk sesleri, yerini sessizliğe bıraktı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ağustos 2012 21:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erbaa Ulu Camii, 180 öğrencisiyle yaz Kur'an kursunu hediye töreniyle sonlandırdı.

Törene Erbaa Müftüsü Mehmet Ceylan, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Akgün ve camii cemaati katıldı. Puanlama sistemine göre 4. olarak cep telefonu kazanmaya hak kazanan doğuştan yürüme engelli Emircan Göktaş azmi ve başarısı ile büyük alkış aldı. Törende konuşan Erbaa Müftüsü Mehmet Ceylan, "Önceden cami denilince akla sopa dayak gelirdi, şimdi ise sevgi, saygı, muhabbet, bisiklet, bilgisayar, oyun geliyor. Gençlerimizle çok yol kat ettik iyi bir nesil yetişmesi için böyle ödül ve etkinliklerle 180 öğrenciyi camiden kopmadan onlara bir şeyler öğreten bu camimizin imamını ve öğreticilerini tebrik ediyorum." dedi.

Puanlama sisteminde birinci olarak dizüstü bilgisayar kazanan Necdet Yılmaz'a ödülünü taktim eden Erbaa Müftüsü Ceylan, öğrencileri tek tek tebrik etti. Ceylan annesinin kucağında azimle yaz boyunca okumaya gelen doğuştan yürüme engelli Emircan Göktaş'ı ve annesini azmi ve gayretlerinden dolayı tebrik ettiğini belirterek, diğer aileler tarafından örnek alınmasını istedi.

İkinci ve üçüncü olan çocuklara ise cep telefonu ve bisiklet hediye edilirken diğer kurs öğrencilerine de bayramlık kıyafet hediye edildi.

Camii cemaatine teşekkür eden imam Ünal, onların sayesinde camimiz bu kadar güzelliği bir arada gördü ramazan ayı boyunca teravihlerini aksatmayan öğrencilerimiz her gün sabah namazından sonra yaptığımız hatmimize katılarak bizimle birlikte hatim yaptılar bundan güzel bir duygu olur mu diyerek kurlara katkı yapanlara teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber