Yenimahalle Belediyesi'nden yaşlılara temizlik hizmeti

Yenimahalle Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde bulunan yaşlı ve engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için çalışma yürütüyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Ağustos 2012 10:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Üç senedir ihtiyaç sahibi yaşlı ve engelli vatandaşlara ücretsiz evde sağlık hizmeti sunan Yenimahalle Belediyesi, devam eden temizlik ve tamirat hizmetleri ile vatandaşların yüzünü güldürüyor.

Yenimahalle Belediyesi'ne bağlı temizlik ekipleri tarafından ilçe sınırları içerisinde gerçekleşen uygulamada, ücretsiz ev temizliğinin yanı sıra ev içi tamirat işleri de yapılıyor. Günde altı evin temizlik ve tamirat işlerinin gerçekleştirildiğini söyleyen temizlik ekipleri, Yenimahalleli vatandaşların bu uygulamadan büyük memnuniyet duyduklarını söyledi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, devam eden ücretsiz evde sağlık, temizlik ve tamirat hizmetlerini yakından takip ettiğini belirtti. Yaşar, yaşlı ve engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırarak huzurlu ve güvenli yaşam alanları oluşturmanın sosyal belediyeciliğin bir gereği olduğunu söyledi. Yaşar, ?Yaşları ilerleyen ya da sağlık durumundan dolayı evlerinden çıkamayan vatandaşlarımızı tespit ederek, talepleri doğrultusunda evde sağlık, temizlik ve tamirat işleri hizmeti veriyoruz. Ben ve ekibim, ihtiyaç sahibi kimsesiz vatandaşlarımızın gücümüzün yettiği ölçüde kimsesi olmaya çalışıyoruz.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber