Bingöl'deki vahşetin zanlıları yakalandı

Bingöl'ün Genç ilçesinde bayramın ilk günü şeker toplamaya giden çocuklara işkence yaptıkları öne sürülen çocuk zanlılar yakalandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Ağustos 2012 14:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre, Ramazan Bayramı'nın ilk günü şeker toplayan B.Y. (7) ile kuzeni A.Y. (10), mezarlıkta kendilerinden büyük 3 çocuk tarafından ellerindeki şekerler alındıktan sonra kemer ve dikenli çubuklarla dövülmüş, çocukların vücutlarında sigara söndürülmüştü.

Çocuklara işkence olayının faillerinin yakalanması için Genç Emniyet Müdürlüğünce yoğun çalışma başlatıldı. Çalışmalar kapsamında mağdurların verdiği eşkallere göre soruşturmayı ilçe merkezinde yürüten polis, burada herhangi bir ipucuna rastlamayınca olayın meydana geldiği bölgenin köy yolu güzergahına yöneldi. Buralarda da yoğun çalışma yürüten polis, mağdurların verdiği eşkallere uyan Y.T. (14), F.T. (13) ve M.T. (12) adlı çocuk zanlıları Doğanca köyüne bağlı Eskiköy mezrasında yakalayıp İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürdü. Burada ifadeleri alınan zanlılar, daha sonra adli makamlara sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber