Batman Üniversitesi Rektörü Uluçam'dan madde bağımlılığı mücadelesine destek

Batman'da madde bağımlılığı ile mücadele alt komisyonu üyeleri Halk Sağlığı - Ruh Sağlığı Şube Müdürü Yahya Yetiz, Psikolog Ömer Işık ve Necmettin Yokuş, Hemşire Ebru Karataş, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdusselam Uluçam'ı ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Ağustos 2012 16:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Madde bağımlılığı ile mücadele konusunda hep beraber sosyal ve toplumsal sorunların üzerine ısrarla gidilmesi gerektiğine vurgu yapan Rektör Prof. Dr. Uluçam ise ?Bu sorunun üzerine hep birlikte gitmeliyiz. Çalışmalarınıza vaktimiz elverdikçe katılacağımızı ve elimizden gelen her türlü desteği sunacağımızı bilmenizi isterim.? şeklinde konuştu.

Halk Sağlığı - Ruh Sağlığı Şube Müdürü Yahya Yetiz, ?Batman Üniversitesi emin adımlarla büyüyor. Bizler Emniyet Müdürlüğü ile iletişim halindeyiz, okullardan gün geçtikçe artan madde bağımlılığıyla ilgili haberler alıyoruz. Ancak Batman Üniversitesi'nden bu anlamda olumsuz haberler almadık. Üniversitenin sağlıklı bir şekilde büyümesi çok sevindirici.? dedi.

Batman Üniversitesi'ni de koordinasyon toplantılarında görmek istediklerin belirten Yetiz, bu toplantılar sonucunda bilimsel çalışmalar yapacaklarını, bu anlamda üniversiteden gelecek desteklerin çok önemli olduğuna dikkat çekti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber