Elazığspor, tesislerini 370 bin TL'ye yeniledi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sanica Boru Elazığspor'un tesislerinde sürdürülen yenileme çalışmaları tamamlandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Eylül 2012 17:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yaklaşık 370 bin TL harcanan tesisler modern hale getirildi.

Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu, yaptığı açıklamada, bordo-beyazlı ekibin tesislerinde 13 Temmuz'da başlayan tadilat çalışmasının tamamlandığını anlattı.

Tesislerin tadilat çalışması ile daha modern bir hale getirildiğine işaret eden Bilginoğlu, şöyle devam etti: "Elazığspor'un Süper Lig'e yükselmesiyle birlikte takımın tesislerinin de kalite olarak geliştirilmesi gereği ortaya çıktı. Biz bu konuda gerekli çalışmaların yapılması için konuyu İl Genel Meclisi'ne taşıdık. İl Genel Meclisi üyelerimiz de bu projeyi uygun bularak tesislerin yenilenmesi için gerekli ödeneğin verilmesini kabul ettiler. Yaklaşık 370 bin lira harcanarak yenileme çalışması tamamlandı.

Şu anda tesislerde Kulüp tarafından son temizlikler yapılıyor. Yine Elazığspor yönetimi tarafından iç mefruşat döşemeleri yapıldıktan sonra tam olarak hazır hale gelecektir. Bu hafta sonunda deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Sanica Boru Elazığspor bu maçın ardından ilimize gelecek ve bundan sonraki çalışmalarını kendi tesislerinde yapacak. Yapılan çalışmalar sonucunda tesisler baştan aşağı yenilenmiş ve Süper Lig temsilcimizin kullanımına hazır hale getirilmiştir. Tesislerin Sanica Boru Elazığspor'a hayırlı olmasını diliyorum.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber