Ünye'de Yıldız Eczanesi hizmete girdi

Ordu'nun Ünye ilçesinde eczanelere bir yenisi daha eklendi. Emekli öğretmen Ahmet Yıldız'ın kızı Esra Yıldız, sahibi olduğu Yıldız Eczanesi'nin açılışını yaptı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Eylül 2012 14:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Açılışa Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu ve Başkan Yardımcısı Ali Kemal Mehel ile Kemal Çöp, Ünye Müftüsü Aydın Yığman, Türk Hava Kurumu Başkanı İsmail Sarı ile çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışta Ünye Müftüsü Aydın Yığman, dua yaptı. Duasında eczanenin helal kazançlarla çalışması ve adaletli olmasına vurgu yaptı.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, ?İnsanlara en güzel hizmet eden bu eczanelerin açılışını yapmaktayız. Öncelikle hemşerilerimize sağlık diliyorum. Tabi Allah hastalığı kimselere vermesin. Ama buralarında eksikliği düşünülemez. Eczanelerden aldığımız ilaçlar ile hastalığımızın iyileşmesine sebep olunuyor. Bu vesile ile bu iş yerinin önce işletmecilerine sonra da bütün hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum? diye konuştu.

Başkan Arpacıoğlu ve katılımcılar, Eczacı Esra Yıldız'a hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Daha sonra katılımcılara ikramda bulunuldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber