İskenderun'da kurulacak hukuk fakültesinin protokolü imzalandı

Hatay'ın İskenderun ilçesine Mustafa Kemal Üniversite'si bünyesinde yaptırılacak hukuk fakültesinin protokolü düzenlenen törenle imzalandı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Eylül 2012 14:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Protokol eski havaalanı civarında 900 dönümlük arazi üzerine kurulması planlanan hukuk fakültesinin yapılmasına destek veren sivil toplum kuruluş temsilcileri ve hayırsever iş adamları ile MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder arasında imzalandı.

İmza töreninde konuşan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hali Şahin, ilçe adına çok önemli bir olgunlaşması adına bir arayı geldiklerini söyledi. İskenderun Mustafa Kemal Üniversitesi Kampusu kurulduğunu dile getiren Şahin, ?Mimarlık, mühendislik, su ürünleri ve denizciliğin ardından hukuk fakültesinin de kurulması için burayız. İskenderun'u ekonomik, sosyal ve kültürel konularda geliştirecek faydalı bir yatırım olduğunu düşünüyoruz.? dedi.

Rektör Hüsnü Salih Güder ise nitelikli hukukçuların yetiştirilmesi için çaba sarf eden sivil toplum kuruluşu ve hayırsever işadamlarına teşekkür etti. İskenderun'a kalıcı eserler bırakılması noktasında emeği geçenlere teşekkür eden Prof. Dr. Güder, fakülte binasının bir an önce tamamlanarak hizmete gireceğini kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber