Trabzon'da Başhekime saldırı

TRABZON (İHA) - Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Ekrem Algün, eski bir hastane çalışanının saldırısına uğradı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Ekim 2012 15:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Ekrem Algün sabah sahilde yürüyüş yaparken eskiden hastanede çalışan E.C. isimli şahıs başhekimle tartıştı. Tartışmanın ardından iddiaya göre darp edilen Başhekim Algün, E.C'den şikayetçi oldu. Olay sonrasında görev yaptığı hastaneye giderek darp raporu alan Başhekim Algün, Çarşı Karakolu'nda ifade verdi. Olayla ilgili inceleme başlatan polisler ise saldırgan E.C'yi gözaltına aldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Ekrem Algün, daha önce birlikte görev yaptığı göz doktoru E.C.'nin saldırısına uğradığı iddiasıyla şikayetçi oldu.

Olay, sabah saatlerinde Yalı Mahallesi sahilindeki yürüyüş yolunda geçekleşti. Sabah sporu için sahilde yürüyüş yapan Başhekim Dr. Algün, burada eski Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde birlikte görev yaptığı göz doktoru E.C. ile karşılaştı. İddiaya göre E.C., başhekim Algün'e hakaret etti. Yaşanan tartışma üzerine E.C., Algün'e tokat attı.

Başhekim Algün, yürüyüş yolunun yakınındaki alana park ettiği aracı ile İl Emniyet Müdürlüğü'ne giderek şikayette bulundu. Aldığı darbe sonucu yüzünde kızarıklıklar oluşan Başhekim Algün, saldırıya ilişkin doktor raporu aldı. Algün'ün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen E.C. ise şikayet üzerine gözaltına alındı. E.C.'nin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

Dr. E.C., Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yaptığı dönemde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla yargılanmış ve Trabzon 1. Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülen dava sonrası 1 yıl 2 ay 17 gün hapis cezasına çarptırılmıştı. Mahkeme, 'hükmün açıklanmasını geri bırakarak' cezayı ertelemişti.

Cihan

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber