Şifa Hastanesi Başhekimi Dalga'ya başarı belgesi

Özel Erzurum Şifa Hastanesi başhekimi ve hastane genel cerrahlarından Op. Dr. Sabahattin Dalga'ya hastanenin kuruluşundan bu yana hizmetlerin anısına başarı hizmet belgesiyle ödüllendirildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Ekim 2012 15:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erzurum Şifa Hastanesi konferans salonunda düzenlenen törene Şifa Sağlık Grup Başkanı Doç. Dr. Mehmet Ateş, Şifa Hastaneler Grubu Genel Koordinatör Yardımcısı Ahmet Kavurgan, İzmir Şifa Üniversitesi Genel Sekreteri İbrahim Hacıbeyoğlu ve hastane personeli hazır bulundu. Doç. Dr. Mehmet Ateş, Şifa Sağlık Grubu'nun 1979 yılında Türkiye Tabipler Vakfı adı altında İzmir'de kurulduğunu söyledi. Doç. Dr. Ateş, 33 yıl önce 100 metrekare alan üzerindeki poliklinik hizmetiyle başlayan Şifa Sağlık Grubu'nun bugün 100 bin dönümden fazla açık alanda 3 bin çalışanıyla hizmet sunduğunu ifade etti.

Şifa Sağlık Grubu'na 2005'te katılan Özel Erzurum Şifa Hastanesi'nden de bahseden Ateş, Doğu'nun ilk özel hastanesi olarak bölge insanına 'A Kalite' hizmet sunduklarına işaret etti. Doç. Dr. Ateş, hastanenin kuruluşundan bugüne kadar görev yapan genel cerrah Başhekim Op. Dr. Sabahattin Dalga'ya 'Başarı Hizmet Belgesi'ni verdi.

Op. Dr. Dalga, ?Şifa Sağlık Grubu bünyesinde hizmet etmekten her zaman gurur duydum. Erzurum şifa çalışanları olarak her zaman daha üstün hizmetler vermek için çalışacağız. Bugün bana tevdi edilen bu belgeyi tüm arkadaşlarım adına alıyorum." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber