Batman Tarım İl Müdürlüğü proje teknik elemanı alacak

Batman Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü 'Halk Elinde Hayvan Islahı Ülkesel Projesi' kapsamında Batman'da yürütülmekte olan 'Koçeri Koyunlarının Halk Elinde Islahı Projesi'nde çalıştırılmak üzere proje teknik elemanı alınacağı duyuruldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ekim 2012 19:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Beşiri ilçesine bağlı köylerde yürütülen proje için alınacak proje teknik elemanının Batman Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birliği bünyesinde çalışacağı belirtildi. Aranan proje teknik elemanı için, T.C. vatandaşı olmak. Türkiye'de bulunan üniversiteler ile bunlara denkliği kabul edilen yurtdışında kurulu üniversitelerin ziraat fakültesi zootekni bölümü, veteriner fakülteleri, ziraat fakültelerine bağlı meslek yüksekokullarının hayvancılık bölümleri ile veteriner sağlık teknikerliği mezunu, veteriner sağlık/ziraat teknisyeni bölümlerinden mezun olması. Askerlikle ilişkisinin bulunmaması veya en az iki yıl tecilli olması. Arazi çalışmalarını yürütmeye engel halinin bulunmaması, kamu hizmetlerinden yasaklanmamış olması. En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olması ve araç kullanımında yeterince deneyimli olması. Projenin yürütüleceği il veya ilçede ikamet etmesi şartları aranıyor.

Batman Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüne yapılacak başvuruda, müracaat dilekçesi, diploma, nüfus cüzdan sureti (Onaylı-fotoğraflı), askerlikle ilgili durumunu gösterir belge, ikametgah belgesi, sürücü belgesi, sabıka kaydı, özgeçmiş ve varsa yüksek lisans, doktora mezuniyet belgesi isteniyor.

İlgililerin15 Ekim 2012 ? 02 Kasım 2012 tarihleri arasında başvuru yapabileceğini belirten Batman Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Sınavın 07 Kasım 2012 Saat: 10:00'da yapılacağını bildirdi. Öte yandan sınavın yazılı ve sözlü olacağı belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber