Başkan Aydınlı: Vatandaşlarımıza kapalı pazaryeri ve fuar alanını tahsis ettik

Merzifon Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi bütün hazırlıklarını tamamladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Ekim 2012 19:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Satış, kesim ve temizlik gibi konularda gerekli tedbirleri alan belediye, bayramı en güzel şekilde geçirmeyi hedefliyor.

Belediye Başkanı Mehmet Kadri Aydınlı, ilçede, iki farklı noktada kurban kesim alanı oluşturulduğunu ifade etti. Merzifonluların huzurlu bir şekilde Kurban Bayramı'nı geçirmesi için bütün imkanları seferber ettiklerini belirten Başkan Aydınlı, ?Halk ve çevre sağlığı açısından tehdit oluşturan kesimlerin önüne geçmek ve kesim yapmak için yer bulamayan vatandaşlarımızın kurbanlarını rahatça kesmelerini sağlamak için kapalı pazaryeri ve fuar alanını tahsis ettik.? dedi.

Başkan Aydınlı, Merzifon Belediyesi teknik ekiplerince yürütülen çalışmalar neticesinde mezarlıkların da Kurban Bayramı ziyaretlerine hazır hale getirildiğini söyledi.

Aydınlı, ?Mezarlıların daha temiz ve huzur verici bir görünüme kavuşması için çalışmalar tamamlandı. Arife günü ve bayram günlerinde gerçekleşecek olan kabir ziyaretlerinde, belediye otobüsleri ücretsiz taşıma hizmeti verecektir. Ayrıca, kabir ziyareti gerçekleştiren vatandaşlarımıza kabirlere dikilmek üzere çiçek verilecektir.? diye ifade etti.

Aydınlı, Park Bahçe İşleri Müdürlüğü ekiplerince de şehir içindeki cadde ve sokaklarda çiçek dikim çalışması ve ağaçların bakımının yapıldığını sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber