Polisi gördü, ayaklandı

Polis ile zabıta ekiplerinin dikkatli davranması sonucu iyileşti

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 24 Ekim 2012 21:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BURSA'nın Gemlik ilçesinde bayram öncesi dilencilik yaparak insanların iyi duygularını sömüren bir kişi zabıta ekiplerinin dikkatli davranması sonucu birden iyileşti.

Edinilen bilgiye göre, Gemlik genelinde Bayram öncesi çalışmalarını hızlandıran, pazarın yanı sıra halkın kalabalık olduğu yerlerde uygulamalarını sıklaştıran ilçe emniyet müdürlüğü Toplum Destekli Polislik büro amirliği ekipleri, pazarda dilencilik yaparak halkın dini duygularını sömüren bir kişinin hareketlerinden şüphelendi. Şahsı yakın takibe alan ve gerçekte sakat olmadığı halde yerde sürünerek dilencilik yapan Cemil Yurdadoğ'u (19) ile görüşerek, durumunu tespit etti. Belediye zabıta ekiplerinin de müdahale ettiği durum sonrası, genç dilenci polis ve zabıta ile adeta pazarlık ederek karakola götürülmeme karşılığı ayağa kalkarak yürümeye başladı.

Toplum Destekli Polislik büro amirliği ekipleri genç dilenciyi zabıta ekiplerine teslim etti. dilencinin üzerinden bir miktar para çıkarken, dilenci zabıta karakoluna götürülürken, dilencinin Gemlik'e dilenmek için Mustafa Kemal paşa ilçesinden geldiği öğrenildi.

Polis ekipleri vatandaşları uyararak özellikle pazarlarda dilencilik yapan vatandaşlara para vermemelerini istediler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber