Okulların bahçesi SODES Projesiyle asfaltlandı

Adana'da ?Gelecek İçin Spor' sloganıyla başlatılan SODES Projesi kapsamında, yoğun göç alan mahallelerdeki 14 okulun bahçesi iyileştirildi, voleybol, basketbol sahası açıldı, masa tenisi alındı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Kasım 2012 12:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Büyükşehir Belediyesi de proje dışında da 14 okulun bahçesini asfaltladı, spor sahaları açtı.

Adana Valiliği koordinasyonunda, Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen ve Adana Milli Eğitim Müdürlüğü ile Teknik Eğitim Vakfı Adana Şubesi'in proje ortağı olduğu Kalkınma Bakanlığı Sosyal Destek Programı (SODES) Projesi kapanış töreni Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda gerçekleşti.

Vali Vekili Fikret Deniz, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Vali Yardımcısı Halis Aslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, proje kapsamında hizmet alan okulların yöneticileri ve öğrencilerinin katıldığı törende yetkililer 9 aydır yürütülen proje hakkında bilgi verdi.

Törende konuşan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz okullar için yaptıkları hizmetleri anlattı. Gençlerin ve çocukların kendilerinin önceliği olduğunu vurgulayan Zihni Aldırmaz, ?SODES Projesi kapsamında 14 okulun spor ihtiyaçlarını giderdik. Voleybol ve basketbol sahaları açtık. Masa tenisi aldık. Proje dışında da bize gelen talepler doğrultusunda değişik mahallelerdeki 14 okulun bahçesini asfaltladık. Voleybol, basketbol sahaları açtık, masa tenisi hediye ettik. Bütün okullarımıza desteğimiz sürecek. Çünkü bizim geleceğimiz sizlersiniz.? dedi.

Hedeflerinin Adana'daki bütün okulları ve camileri engelsiz hale getirmek olduğunu da anlatan Zihni Aldırmaz, ?Adana artık kabuğunu kırdı. Tüm kurumlar, bir aile gibi birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz. Tüm sorunları biliyoruz. İnançla bu sorunların üzerine gidiyoruz. Bu inancımızı kaybetmediğimiz sürece birlikte çözemeyeceğimiz sorun yoktur.? şeklinde konuştu.

Adana Vali Vekili Fikret Deniz de okullara verdiği hizmetler nedeniyle Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'a teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber