Tuzlalı gençlere deniz üstü gençlik merkezi

Tuzla Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından hediye edilen gemiyi tadilattan geçirerek gençlerin hizmetine sunacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Kasım 2012 17:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mehmet Akif Ersoy isimli gemi Tuzla'da gençlik merkezi olarak kullanılacak.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından tahsis edilen gemiyi, Tuzlalı gençlerin hizmetine sundu. Geminin iç bölümleri, Tuzla Belediyesi tarafından yeniden düzenlenerek gençlik merkezine dönüştürülecek. İçinde kültürel ve sportif etkinliklerin yapılabileceği gençlik merkezinde sinema, tiyatro, satranç ve kitap okuma salonu yer alacak.

Geminin tadilat çalışmalarını yerinde inceleyen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, "Gençlik merkezi olarak gençlerimizin hizmetine sunacağımız bu geminin, milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un ismini taşıması da ayrıca çok anlamlıdır. Bizler imkan tanıdığımız ve destek olduğumuz sürece, Akif'in çizgisinde ve aynı idealler doğrultusunda nice Akifler yetişecektir. Geleceğimizin mimarları gençlerimiz için her zaman en güzel hizmetleri sunmaya devam edeceğiz." dedi. Yazıcı, böyle güzel bir imkanın Tuzlalı gençlere kazandırılmasında esas pay sahibi olan Kadir Topbaş'a da teşekkürlerini iletti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber